υμπατριωτες για σας δεν εχει καμια χρησιμοτητα η καταγωγη σας απο τον Ηρακλη αν δεν κανετε εκεινα για τα οποια αναδειχτηκε εκεινος ο πιο ενδοξος και ο πιο ευγενης." ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Μouslim!!!..


Διαβαζοντας ενα αρθρο σε μια εφημεριδα σχετικα με την διαθεση της Δραγωνας και της κυβερνησης να δημιουργησουν μουσουλμανικο πανεπιστημιο σε συνδιασμο με τον ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ.. ΛΙΒΥΗΣ Κανταφι και τις δηλωσεις του νομιζω οτι πλεον το θεμα ειναι να διαχωρισουμε το ποιοι ειναι ηλιθιοι τελικα και ποιοι εχουν ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ λογικη!
Αυτος ο Κανταφι λοιπον δηλωσε πως "αυριο η Ευρωπη δεν θα ειναι πλεον Ευρωπαικη και μαλλον θα ειναι μαυρη καθως εκατομμυρια αφρικανοι σκοπευουν να ερθουν.Δεν ξερουμε ποια θα ειναι η αντιδραση των ΛΕΥΚΩΝ απεναντι στην ροη των ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ αφρικανων!!"Δεν γνωριζουμε συνεχιζει αν η Ευρωπη θα παραμεινει προηγμενη η' θα καταστραφει οπως ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ!!!!!...
Στην επισκεψη του στην Ρωμη,διπλα στον ..κατα πολλους αντρα με πολλα ..Μπερλουσκονι,υποστηριξε πως ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!.Η επισκεψη του φυσικα συνοδευτηκε απο την υπαρξη στο πλευρο του πεντακοσιων γλαστρωειδη ανθρωπομορφων μιασματων που εχουν τον τιτλο του μοντελου,και πολλες απο τις οποιες ασπαστηκαν τον μουσουλμανισμο μετα την ομιλια του.Φυσικα ειναι γνωστη η αντιληψη της συγκεκριμενης θρησκειας για την γυναικα και δεν αποτελει κατι το περιεργο το ο,τι εκανε επιδειξη αυτος ο πνευματικος-στρατιωτικος ηγετης(!) με τοσες γλαστρες..
ΟΜΩΣ,τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ!!!Ειναι σημαντικο να βαλουμε τον ορθολογισμο(αφου τον βρουμε)να μας κατευθυνει.Αυτοι οι αριστεροφιλοι και αριστεριστες-αναρχικοι-γραφικοι-o,τι ναναι,οι οποιοι υποστηριζουν την ισοτητα και την ακρατη υποδοχη των μεταναστων που ειναι οπως λενε ανθρωποι που υποφερουν και ειναι καλοι και διαφορα τετοια,ειναι τοσο ηλιθιοι που ισως επιβαρρυνουν και την ατμοσφαιρα με την παρουσια τους!
Κατανοω πως σαν ανθρωπος πρεπει να συμμεριζεσαι την κατασταση και ενος αλλου ανθρωπου και κατανοω επισης την επιδιωξη για το κοινο καλο ολης της ανθρωποτητας,ΟΜΩΣ,αυτα θα ειχαν νοημα να τα υποστηριζουμε με σθενος και πραξεις αν ΟΛΟΙ ειχαν τις ιδιες διαθεσεις με εμας.ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ την στιγμη που ο ανατολικος-μουσουλμανικος κοσμος εχει φασιστικη αντιληψη και επιθετικες διαθεσεις να τους υποστηριζεις.Την στιγμη που επιθυμουν να εξαλειψουν μια υπαρχον θρησκεια για να επιβαλλουν την δικια τους και απειλουν με την εισβολη των ..πεινασμενων μουσουλμανων,ειναι αξιοποινη προσβολη εναντια στα βασικα ενστικτα αυτοσυντηρησης και της ανθρωπινης αξιοπρεπειας να υπερασπιζεσαι αυτην την κατασταση!!
Πολυ απλα,επειδη ακομη η ανθρωποτητα δεν εχει φτασει σε επιπεδο ολοι να εχουν μια βασικη κατασταση πνευματικοτητας και αντιληπτικοτητας,ειναι θεμα επιβιωσης η οργανωση μας και η επιδιωξη της δυναμης για την πλευρα μας,καθως και η απομονωση των μιασματικων-προβληματικων ατομων,που ειτε λογω ελλειψεως νοησης ειτε λογω ψυχολογικων προβληματων η' συμφεροντων,θα μιασουν και θα προσβαλλουν τα αμυντικα αντανακλαστικα μας.
Απο ανθρωπους που εχουν βρει νοημα σε τηλεοπτικες προβολες τουρκικων επεισοδιων και περιμενουν
πως και πως την σαχραζουτ να τον αρπαξει απο τον βρωμοτουρκο,η' καποιοι αλλοι(κυριως αλλες) που αγωνιουν για την καινουργια τουρκικη σειρα,μεχρι τον βρωμιαρη των εξαρχειων που δεν εχει ουτε ελαχιστη διαθεση ευθυκρισιας,ολοι τους χωρις να το καταλαβαινουν συναινουν στην αξιοθαυμαστη προσπαθεια και επιμονη των μουσουλμανων να κυριαρχησουν.Ειναι σαν τα καρκινικα κυτταρα ενος οργανισμου,που οταν γινουν πολλα,ο οργανισμος-πολιτεια-εθνος εξαλειφεται η καταστραφεται,οπως πολυ σωστα φροντιζει να μας υπενθυμισει-απειλησει ο Γκανταφι για τις ορδες των βαρβαρων που καταστρεψαν την Ευρωπη.
Και για οσους θα νομισουν οτι δεν εχω σκευτει πως ο "μουσουλμανικος κοσμος δεν φταιει",απαντω πως μεγαλυτερη βλακεια-δειλια δεν υπαρχει απο αυτην την δικαιολογια!Ειναι σαν να λεμε πως επειδη επι τριαντα χρονια οι ελλαδιτες ψηφιζουν τις ιδιες και τις ιδιες οικογενειες,τωρα που κατεστρεφομαστε πρεπει ο Γερμανος η' ο Γαλλος η΄οποιοσδηποτε αλλος να μας ανεχτει.ΚΥΡΙΟΙ..ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ!!!!λεει ο λαος μας!!Ολοι μας φταιμε καθως παντα η μαζα εχει τους πολιτικους που της αξιζει.Ειμαστε βολεψακιδες ολοι μας και ειναι θεμα συμπαντικης δικαιοσυνης και νομοτελειας να πληρωσουμε για τα λαθη μας!
Ετσι ακριβως,δεν μπορω να καταλαβω,γιατι θα πρεπει να ανεχτω εγω την μεταναστευση λαων που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ να φορανε μπουρκες και να προσκυνανε 50 φορες την ημερα θεο και βασιλιαδες,την στιγμη μαλιστα που οι τελευταιοι αφηνουν φιλοδωρημα στην Μυκονο 10000 ευρω και φορτωνουν τις ..δυτικες γκομενες και μουσουλμανικη..περιποιηση.Τους εχουν σαν ζωα να ψωμολυσσανε και αυτοι τους προσκυνανε ολη μερα!!ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"ΚΑΙ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ"!!!ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ Ο ΥΜΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!ΚΑΙ ΔΕΝ "ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ" ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η' ΕΣΤΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΚΕΣ!!!Στην χωρα σας πισω να πατε,και μαζι με αυτους να πανε οσοι τους συμπαθουν και τους αγαπανε.Δεν ειναι κακο,πηγαινετε εκει να καλοπερασετε,διπλα ειναι...!!
Μαλιστα,οι Τουρκοι(και για μενα καλα κανουν για λογαριασμο τους)δεν ανεχτηκαν να γραψουν στον ποδοσφαιρικο αγωνα fenerbachste-ΠΑΟΚ τον τελευταιο γραμμα Κ επειδη αναφερεται στην Κωνσταντινουπολη!!Οι αλβανοι σκοτωνουν και βασανιζουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Ηπειρου και δεν ειδα ουτε μια πορεια να γινεται για το τελευταιο συμβαν.Γιατι βρωμιαριδες "αναρχικοι"-αριστεριστες-αντι εξουσιαστες-αντι φασιστες-φιλανθρωποι αντι εκμεταλευτες δεν βγηκατε να τα "σπασετε" για τον νεκρο στην Ηπειρο απο τους αλβανους???????????Γιατι φιλοι μου ειναι οι περισσοτεροι βρωμερα μιασματα της φυσης και της κοινωνιας και αποτελουν ενα καρκινο που πρεπει να αφαιρεθει.Και απο το χειρουργιο ισως ειναι καλυτερα η προληψη.Γι' αυτο,πρεπει να φροντισουμε ολοι μας να μην αφηνουμε περιθωρια δημιουργιας τετοιων μιασματικων αντιληψεων.
Σε ολα τα ανωτερω,να συνυπολογισετε και αυτην την δηλωση του Γκανταφι και να αναλογιστειτε με απλη πλεον λογικη ποσο επικινδυνοι(μεσα και εξω) ειναι καποιοι και πως μπορουμε να μην επιτρεψουμε να μας βαλουν μπουρκα..
"ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΤΩΡΑ ΛΑΜΒΑΝΩ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 5 ΔΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΗΠΕΙΡΟ.."
Δειτε τωρα τη σαχραζουτ και βγητε μετα εξω με το συριζα για τα δικαιωματα των μουσουλμανων να εχουν τζαμια...οι υπολοιποι ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!!

9 σχόλια:

  1. ΟΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ,ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΡΩΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ.Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΚΑΝΤΑΦΙ,ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΩΤΡΙΟΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΥΘΥΣΜΟ ΜΑΣ,ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕ).ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ,ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΕΣ "ΓΕΥΣΕΙΣ".ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΟΥΜΕ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΒΕΝΕΖΗ "ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 31328".ΟΣΟ ΓΙΑ Ε Μ Α Σ ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ "ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΦΩΤΗ...Ο καθεις θα κανει τις επιλογες του,και να θυμομαστε ολοι μας πως δεν εχει κανενα νοημα να περηφανευομαστε πως καταγομαστε απο την γενια του Ηρακλη αν δεν κανουμε εκεινα για τα οποια εκεινος δοξαστηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με πρωτοβουλία της Βουλής των Ελλήνων και γενναιόδωρη χρηματοδότηση του ελληνικού κράτους, το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης απέκτησε «έδρα Αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας». Τα εγκαίνια της νέας έδρας στο φημισμένο αυτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο έκανε την περασμένη εβδομάδα ή πρόεδρος της βουλής κ. Άννα Ψαρουδα - Μπενάκη, παρουσία επιφανών εκπροσώπων της ελληνικής ομογένειας και πολλών Ελλήνων, που ταξίδεψαν απο την Ελλάδα.

    Ή είδηση όμως βρίσκεται άλλου: Οπως μας ενημέρωσε η κρατική τηλεόραση, ως καθηγητής της «έδρας Αρχαίας Ελληνικής Δημοκρατίας» επελέγη ο διάσημος καθηγητής ελληνικής ιστορίας στο βρετανικό πανεπιστήμιο του Καίμπρίτζ, ΠΩΛ ΚΑΡΤΛΕΤΖ.

    Ό μισθός που θα του δίνei το ελληνικό κράτος για να διδάσκη δημοκρατία στα Αμερικανάκια δεν έγινε γνωστός, άλλα πρέπει νά πρό κειται για αστρονομικό ποσό: Ό Πώλ Κάρτλετζ είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ιστορικούς διεθνώς. Τον χρησιμοποιεί συνεχώς στα ντοκυμανταίρ του το «History Channel» και στις ταινίες του τό Χόλλυγουντ...

    http://www.clare.cam.ac.uk/admissions/fellows/images/cartledge.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ


    Μέχρις εδώ όλα καλά. Ουδείς έχέφρων άνθρωπος μπορεί να διαφωνήση οτι ό κ. Κάρτλετζ είναι επιφανής καθηγητής, αν και η είδικότης του δεν είναι ακριβώς η Αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία, άλλα οι Σπαρτιάτες και ό Μέγας Αλέξανδρος.Άλλωστε, τα δυο βιβλία του έχουν γίνει παγκόσμια «μπεστ-σέλλερ» κάι τον έχουν κάνει πάμπλουτο. "Εχουν κυκλοφορήσει και στα ελληνικά μαζί με το πρώτο του βιβλίο για τους «Ελληνες», το όποίο πρωτοβγήκε στα αγγλικά το 1993.

    Ας δούμε, λοιπόν, τί πιστεύει ό πολύς κύριος Πώλ Κάρτλετζ για τους αρχαίους προγόνους μας, μιας και ή βουλή των Ελλήνων τον επέλεξε και τον χρυσοπληρώνει, για να διδάσκη δημο κρατία στα Αμερικανάκια. Άς ξεκινήσουμε με τό κορυφαίο του «μπεστ-σέλλερ», δηλαδή τους «Σπαρτιάτες».

    Στην σελ. 71 μαθαίνουμε Οτι «ή περίφημη γιορτή των Σπαρτιατών, τα Ύακίνθεια, ήταν μία καθαρά ομοφυλοφιλική γιορτή, προς τιμήν του όμορφου εφηβου Υάκινθου που ερωτεύθηκε τρέλα ό Απόλλων».

    Στην σελ. 85 διαβάζουμε ότι «ή παιδεραστία στην αρχαία Σπάρτη ήταν αναμφίβολα σεξουαλική, Οπου ό εραστής ονομαζόταν «είσπνήλας» καί ό ανήλικος ερωμένος «άϊτας». Σε πολλές σελίδες μαθαίνουμε ότι «οι Σπαρτιάτες ήσαν αθεράπευτα εθισμένοι στην παιδεραστία» άλλα στην σελ. 274 ό κ. Κάρτλετζ μας πληροφορεί οτι «ή σεξουαλική σχέση περιωριζόταν στον περίφημο «διαμηρισμό», ώστε ό ανήλικος να άποκομίξη μικρή μόνο ηδονή κάί να μήν κατάληξη παθητικός ομοφυλόφιλος!..,»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά, κατά την γνώμη του «ό Ιερός Λόχος των Θηβαίων (σελ. 310) ήταν 150 ζευγάρια εραστών και ερωμένων, ένω οι Σπαρτιάτες λάτρευαντον χορό και χόρευαν πολλούς αισχρούς χορούς που σοκάριζαν τους ύπόλοιπους Έλληνες».

    Στην σελ. 40 ό κ. Κάρτλετζ μας ενημερώνει ότι «στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε ή γενική φήμη «οτι οί Σπαρτιάτες έκαναν ανταλλαγή συζυγών, άλλα αυτό σήμερα είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθή. 'Επίσης, οί υπόλοιποι Ελληνες θεωρούσαν τις Σπαρτιάτισσες «εύκολες», κρυφομητρομανείς και ίσως πόρνες (σελ. 292)»!

    Τρομερά είναι όσα ισχυρίζεται ό «επιφανής» καθηγητής του Κέμπριτζ για τον κορυφαίο Σπαρτιάτη βασιλιά, τον περίφημο Άγησίλαο (σελ 47, 272 και έξης): «Ο Αγησίλαος ήταν το «τέκνο» του πανίσχυρου Σπαρτιάτη στρατηγού Λυσάνδρου που κυρίευσε την Αθήνα. Δεν θα γινόταν ποτέ βασιλιάς γιατί ήταν κουτσός, άλλα τον επέβαλε ό Λύσανδρος για να διοικεί την Σπάρτη μέσω του «τέκνου» του»!

    ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΙΝΤ


    6) Φυσικά, ισχυρίζεται ό ακριβοπληρωμένος καθηγητής (σελ. 230) «στην Σπάρτη δεν υπήρχε νόμος για την μοιχεία, διότι όλοι το κάνανε ελευθέρα!» Στην σελ. 161 μαθαίνουμε οτι «παρά την αυστηρή τους εκπαίδευση οί Σπαρτιάτες έδωροδοκουντο ευκολότερα άπο τους υπόλοιπους Έλληνες, ένω ήσαν οι μόνοι που υποδούλωναν Έλληνες (τους περίφημους είλωτες), ενώ οί Αθηναίοι και οι άλλοι υποδούλωναν βαρβάρους».
    Στις σελ. 166 και 332 μαθαίνουμε οτι «ο ήρωας των Θερμοπυλών Λεωνίδας ήταν προικοθήρας και καθυ στερούσε να νυμφευθή για να μεγαλώση ή άνηψιά του ή Γοργώ, την οποία τελικά έκανε γυναίκα του».

    Περιττό να πούμε οτι «ή αιμομιξία στους Σπαρτιάτες», κατά τον Κάρτλετζ, «πήγαινε σύννεφο».

    Τέλος στις σελ. 151 και 172, ό κ. Κάρτλετζ απομυθοποιεί τις Θερμοπύλες γράφοντας. «Ό Λεωνίδας έμεινε τελικά με 300 γιατί απλούστατα οι υπό λοιποι "Ελληνες λιποτάκτησαν»! Επίσης, «ό Λεωνίδας ήλθε στις Θερμοπύλες να θυσιασθή, Οχι γιατί αγαπού σε την "Ελλάδα, αλλά γιατί υπήρχε χρησμός του Μαντείου των Δελφών που έλεγε ότι πρέπει να θυσιασθή ένας Σπαρτιάτης βασιλιάς για να σωθή ή Σπάρτη από τους Πέρσες». Στην σελ. 344 υπάρχει ένα φοβερό υπονοούμενο--

    Ό περίφημος πίνακας «Λεωνίδας» του Γάλλου ζωγράφου του 18ου αιώνος Ζάκ-Λουι Νταβίντ, ό όποιος κοσμεί σήμερα το Λούβρο, εί ναι ενα αριστούργημα για τον έξης λόγο: «Διότι και ο ίδιος ό Νταβίντ ήταν ομοφυλόφιλος, άρα γνώριζε πώς νά ζωγραφίση τα γεμάτα ερωτισμό σώματα των Σπαρτιατών πού πολεμησαν ημίγυμνοι τους Πέρσες στις Θερμοπύλες»!

    θα χρειαζόμουν τις σελίδες ενός περιοδικού για να σας περι γράψω επιγραμματικά τί γράφει ό κ. Πώλ Κάρτλεζ στα δύο άλλα βιβλία του που μνημόνευσα προηγουμένως. Στους «Ελληνες» μας πληροφορεί Οτι (αντίθετα απο οτι ισχυρίζεται ο Ηρόδοτος» «ή γενετική ομοιογένεια των αρχαίων Ελλήνων είναι ένας πελώριος μύθος». Είναι σαν να λέμε ότι ήταν φυλετικά ομοιογενείς οί Χριστιανοί έτη Βυζαντίου.Επίσης (σελ. 25) μαθαίνουμε άκουσον άκουσον οτι «ή ελληνική γλώσσα είναι "νεκρή"»!!!

    Στον «Αλέξανδρο» ό κ. Κάρτλετζ μας διαβεβαιώνει οτι «ή περίφημη σχέση Μ. Αλεξάνδρου - 'Ηφαιστίωνος ήταν σίγουρα σεξουαλική, αν και δεν μπορούμε να πούμε οτι ό Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος. Απλώς, είχε παραιτηθή άπο τις ετεροφυλόφιλες σεξουαλικές σχέσεις και αντί να άπολαμβάνη τις γυναίκες, απολάμβανε το χτίσιμο νέων πό λεων».

    Αυτές είναι εν συντομία οι απόψεις του ... διαπρεπούς καθηγητού του Κεμπριτζ κ. Πώλ Κάρτλετζ, που ή ελληνική βουλή επέλεξε και χρυσοπληρώνει για να διδάσκη στην «έδρα Αρχαίας 'Ελληνικής Δημοκρατίας» του Πανεπιστημίου της Νέας 'Υόρκης. Αιδώς!!! Αλλά το ερώτημα είναι: Άν υποθέσουμε πώς έχει δίκιο ό κ. Κάρτλετζ στους ανιστόρητους και ανθελληνικούς αυτούς ισχυρισμούς του, γιατί δέν διδάσκουμε τις ...έπιστημονικές του απόψεις και στά ελληνικά σχολεία, νά γελάση ό κάθε πικραμένος;

    Του Θεόδωρου Χατζηγώγου απο παλαιότερο περιοδικό "ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυο βιβλια με εχουν εκνευρισει,το ενα ειναι το "πως βλεπω τον κοσμο"του Αινσταιν οπου παρουσιαζονται οι εβραιοι ως σωτηρες της ανθρωποτητας,και το αλλο ειναι το μεγαλειο της Σπαρτης του απαραδεκτου Καρτλεντζ.Ο ανθρωπος αυτος για μενα ειναι "βαρβαρος" διοτι προβαινει σε αυθαιρεσιες ιστορικες και οχι μονο.Σχεδον τα περισσοτερα που αναφερει ειναι δικα του συμπερασματα(προφανως για να ικανοποιησει και την μειονεκτικοτητα που νοιωθει σαν ομοφυλοφιλος ισως),χωρις να ΕΠΙΣΤΑΤΑΙ και παρα πολλα επισης ειναι ασφαλμενα και το γνωριζει.Οποτε,δεν υπηρετει ουτε τον ορθο λογο ουτε την επιστημη!Για μενα ειναι ανθελληνας,διοτι καποιος που δεν γνωριζει τα θεματα και παιρνει ενα βιβλιο να διαβασει για να μαθει πεντε πραγματα απο αυτον θα εχει παντελως εσφαλμενη πληροφορηση.Το θεμα ειναι ομως να δουμε τι ειναι λαθος και ποια εστω και ελαχιστα σωστα.Ισως μια μερα να τα αναλυσω διεξοδικα σε ενα αρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τίποτα δεν είανι τυχαίο. Ο πόλεμος λάσπης που έχουν εξαπολύσει οι εβραίοι πηγαίνει 2000 χρόνια πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Εβραιοσιωνισμος και ο Εβραιος, ειχε παντα σαν στοχο του τον αφανισμο-γενοκτονια των Ελληνων και του πολιτισμου τους, κατι που θα ειχε σαν συνεπεια τον αφανισμο και της Ευρωπης. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι αντιρατσιστικες οργανωσεις(αναρχοαριστεροι,antifa, κ.α) χηματοδοτουνται και εχουν ως αρχηγους Εβραιους, οι οποιοι ονειρευονται την γενοκτονια του λευκου ανθρωπου απο τον πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριοι δυστηχως ἡ Ἑλλὰς παραδόθηκε στὰ δυχτια τῆς νέας τάξης ἀπὸ καιρό..Παρατηροντας τὰ πράγματα ἐντατικὰ διαπιστώνουμε ὅτι καθημερινῶς ἡ χώρα βιάζεται στὰ 4,ἀσύστολα καὶ χωρὶς προφυλακτικό..Ὁ ἐχθρὸς εὑρίσκεται ἐντός της πατρίδος μας.Εἶναι τόσο ὀργανωμένος καὶ δυνατὸς ποὺ δὲν πρόκειται νὰ ξεριζωθεῖ εὔκολα..Τὰ τσιράκια τοῦ οἱ ἀλβανοτουρκοσκοπιανοι ὅπως καὶ τὰ πάσης φύσεως ἐβραιομασωνικα μισελληνικα ἀπόσκατα εἶναι ἄριστα ἐκπαιδευμένα στὴν προπαγάνδα ὅπως καὶ σὲ ἄλλους τομεῖς ἕτοιμοι νὰ κάνουν τὸ μεγάλο ντοὺ ὅποτε τοὺς ζητηθεῖ διὰ νὰ ἄλωθει ἡ Ἑλλὰς γιὰ μιὰ ἀκόμη φορᾶ..Χρειάζεται ἀποφασιστικότητα,σθένος,καὶ γρήγορη δράση προκείμενου νὰ διασώσουμε τὸ μέλλον μας..Σκεφτεῖτε τὰ παιδιὰ μας καὶ τὰ ἐγγόνια τους..Τί χωρᾶ θὰ τοὺς παραδώσουμε?Γιὰ ποιὰ χωρᾶ πολεμοῦσαν οἱ προγονοὶ μᾶς μωρέ?Κάτσε ὅμως χολέρα νεοελληνισκε στὸν καναπέ σου καὶ φάε καμμία πίτσα βλέποντας champions league ἐνῶ ἡ χώρα πεθαίνει…Ὅλοι αὐτοὶ εἶναι ἄξιοί της μοίρας τους.Τουλάχιστον ἐμεῖς θὰ πεθάνουμε χωρὶς σανὸ στὸ στόμα μας καὶ ἀγωνιζόμενοι ὅσο μπορέσαμε ὁ καθένας..Εἴθε ἡ Νέμεσις νὰ πέσει ἐπάνω σε σᾶς καὶ σὲ ὅλα τα ζῶα ποὺ λυμαίνονται αὐτὴ τὴν ἱερὴ χώρα.Κουράγιο Ἕλληνες.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή